NFF

NFF


De  Nederlandse Fietscross Federatie organiseert (naast de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie) regionale en nationale wedstrijden. In het algemeen kun je stellen dat de wedstrijden bij de NFF wat laagdrempeliger zijn als de KNWU-wedstrijden. Dit geldt zowel voor de deelnemers (hoeven geen dure licentie aan te schaffen) als voor de organiserende verenigingen (aan de banen worden minder strenge eisen gesteld) .

Voor beginnende fietscrossers is het een ideale manier om met wedstrijden kennis te maken, maar ook de meer ervaren rijders vinden hun uitdaging in provinciale en nationale kampioenschappen.

Ook vanuit de IJsselcrossers nemen we deel aan de regionale competitie 'Regio Midden' en organiseren we zelf elk jaar een NFF wedstrijd. Voor meer informatie kunt U zich melden bij via secretariaat@ijsselcrossers.nl of bij de bar in de kantine. 
Voor deelname aan deze wedstrijden heb je een stuurbordnummer van de NFF nodig. Deze kun je aanvragen door een mail te sturen met je naam, adres, geboortedatum én kopie ID naar secretariaat@ijsselcrossers.nl.

Een link naar de NFF website vindt u hier

Via de onderstaande overzichten kun je je aanmelden voor de wedstrijden. De voorinschrijving kan tot één week van te voren.

 

NFF
Dag  Datum en aanvang  Wedstrijd Type Locatie  Plaats  Einddatum inschrijving  Informatie
zaterdag 10 juli 2021 08:30 Regiowedstrijd - Doetinchem Regio Doetinchem Doetinchem 03 juli 2021 Details / inschrijven