Aanmelden proefles of lid worden

Aanmelden proefles of lid worden


Laatste update: 30 april 2024

Inschrijven voor de proeflessen is weer mogelijk maar er is wel een wachtlijst van ca. 6 maanden voordat er plaats is in de proeftraining. Er wordt contact opgenomen zodra er plaats is in de groep.

De proeftraining vindt plaats op vrijdag van 18:30 tot 19:15 uur. Zodra er plaats is in de groep van proefrijders ontvang je een mail met een startdatum.

Je mag maximaal 3x komen proefrijden, hiervoor vragen we €15,-.

Natuurlijk kun je niet zonder bescherming de baan op, veiligheid gaat voor alles! Helm, handschoenen, goede stevige schoenen met profiel in de zool en een goede spijkerbroek (geen nylon!) zijn vereist. Heb je nog geen BMX fiets, helm en handschoenen dan is dat geen probleem, dat regelen wij voor je tijdens de proeftrainingen. Bij lidmaatschap dien je zelf zorg te dragen voor een BMX fiets, helm, handschoenen, kleding en evt. verdere bescherming.
Bevalt het fietsen je, zorg er dan voor dat je voor je laatste proefles het digitale lidmaatschapsformulier hebt ingevuld om lid te worden. Deze ontvang je per mail voor de laatste proefles.
Dus ben jij ook nieuwsgierig en wil je weten hoe het voelt om over een heuse BMX crossbaan te fietsen en ben je 6 jaar of ouder, meld je dan hieronder aan voor de proeflessen!

Alvast wat praktische informatie:
Minimale leeftijd 6 jaar.
Contributie actieve leden en trainingsleden: €140,00
Heb je vragen, schroom dan niet en stuur een mail naar intakecommissie@ijsselcrossers.nl

Aanmelden proefles of lid worden

Je krijgt binnen enkele minuten een bevestiging van je aanmelding per e-mail (controleer ook evt. je SPAM folder).
Controleer s.v.p. de aanmeldgegevens in de e-mail.
Mocht je geen e-mail hebben ontvangen of nog vragen hebben neem dan contact op met intakecommissie@ijsselcrossers.nl


Bedankt voor je aanmelding!
We nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken om bij ons te komen proeffietsen. Heb je in tussentijd nog vragen dan kun je een e-mail sturen naar intakecommissie@ijsselcrossers.nl

Oeps, er is iets misgegaan. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op via webmaster@ijsselcrossers.nl