Aanmelden proefles of lid worden

Aanmelden proefles of lid worden


Wil je komen proeffietsen bij de verenging? Vul dan onderaan deze pagina het aanmeldformulier in. Je ontvangt dan direct informatie over onze club en de eventuele proeftraining.

Update januari 2021:
Er is veel interesse om bij FCC de IJsselcrossers te komen fietsen daarom is er op dit moment een wachtlijst. Je kunt je wel inschrijven en krijgt dan t.z.t. te horen wanneer er plaats is.

De proeftraining vindt plaats op vrijdag van 18:30 tot 19:15. Zodra er plaats is in de groep van proefrijders ontvang je een mail met een startdatum.

Je mag dan maximaal 3x komen proefrijden. Hiervoor vragen we €15,-.
Dit bedrag is nodig voor het onderhoud aan ons proefmateriaal (BMX fiets, helm, handschoenen, etc.).
Heb je vragen, schroom dan niet en stuur een mail naar intakecommissie@ijsselcrossers.nl

Uiteraard kun je niet zonder meer de baan op, bescherming en veiligheid gaat voor alles! Helm, handschoenen, eventueel bodyprotector, goede stevige schoenen en een goede spijker broek (geen nylon!) zijn vereist. Heb je nog geen crossfiets, helm of handschoenen dan is dat geen probleem, dat regelen wij voor je tijdens de proeftraining. Bij lidmaatschap dien je zelf zorg te dragen voor een BMX fiets, helm, kleding en bescherming.

Bevalt het fietsen je, zorg er dan voor dat je voor je laatste proefles het machtigingsformulier hebt ingevuld en ingeleverd bij de intakecommissie. Uiteraard kan dit ook digitaal.

Dus ben jij ook nieuwsgierig en wil je ook wel eens weten hoe het voelt om over een heuse BMX crossbaan te fietsen en ben je 5 jaar of ouder, meld je dan aan!

Alvast wat praktische informatie:

Contributie 2021:
Actieve leden / trainingsleden €140,00
Stemrechtlid €25,00
Supporter van FCC de IJsselcrossers €25,00

Betaling kan alleen door middel van automatische afschrijving.
Inning vindt vooraf plaats, op 1 januari (50%) en 1 juli (50%) van het betreffende jaar.

Contributie voor een lidmaatschap aangegaan na 01-07 van het jaar: € 65,00 (de helft).
Voor het laatste kwartaal is dit een kwart van het jaarbedrag: € 32,50.
Bij inschrijving is eenmalig inschrijfgeld van € 5,00 verschuldigd.


Aanvullende reglementen:
a) Een lidmaatschap wordt in principe aangegaan voor een jaar (1 januari tot en met 31 december), tenzij er niet voor 1 november schriftelijk wordt opgezegd bij het secretariaat, wordt het lidmaatschap automatisch met weer een jaar verlengd.
b) Het is mogelijk trainingslid te worden bij de IJsselcrossers, als u ook lid bent van een andere crossclub. De hoogte van de contributie is dezelfde als voor een normaal lidmaatschap.
c) Het is mogelijk een wedstrijd licentie aan te vragen via onze club. Onze secretaris is graag bereid u verder te helpen met alle details.
d) Opzegging van lidmaatschap dient schriftelijk voor 1 november te gebeuren, gericht aan het secretariaat van FCC de IJsselcrossers.

Aanmelden proefles of lid worden

Je krijgt binnen enkele minuten een bevestiging van je aanmelding per e-mail (controleer ook evt. je SPAM folder).
Controleer s.v.p. de aanmeldgegevens in de e-mail.
Mocht je geen e-mail hebben ontvangen of nog vragen hebben neem dan contact op met intakecommissie@ijsselcrossers.nl


Bedankt voor je aanmelding!
We nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken om bij ons te komen proeffietsen. Heb je in tussentijd nog vragen dan kun je een e-mail sturen naar intakecommissie@ijsselcrossers.nl

Oeps, er is iets misgegaan. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op via webmaster@ijsselcrossers.nl