Lid worden

Lid worden


Wil je lid worden, kom dan eens kijken op de baan! Voor meer informatie over tijden wie er wanneer traint, klik hier.

Wil je gaan meedoen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar  intakecommissie@ijsselcrossers.nl. Wij zorgen ervoor dat je de juiste formulieren toegestuurd krijgt.

We beginnen elke 1e woensdag van de maand met de nieuwe instroom, als er plaats is in de proeftraining ontvang je een mail. Je mag dan 4x gratis komen proberen. De intakecommissie vangt je op en voorziet jou en je ouders/verzorgers van informatie en formulieren. Heb je vragen, schroom dan niet en stel ze!

Uiteraard kun je niet zonder meer de baan op, bescherming en veiligheid gaat voor alles! Helm, handschoenen, eventueel bodyprotector, goede stevige schoenen en een goede spijker broek (geen nylon!) zijn vereist. Heb je nog geen crossfiets, helm of handschoenen dan is dat geen probleem, dat regelen wij voor je tijdens de proeftraining.  Wij vragen je vooraf het inschrijfformulier en een kopie van je ID ingevuld in te leveren bij de intakecommissie.

Bevalt het fietsen je, zorg er dan voor dat je voor je laatste proefles het aanmeldingsformulier en machtigingsformulier hebt ingevuld en ingeleverd bij de intakecommissie. Uiteraard kan dit ook digitaal.

Dus ben jij ook nieuwsgierig en wil je ook wel eens weten hoe het voelt om over een heuse BMX crossbaan te fietsen en ben je 4 jaar of ouder, meld je dan aan!

Alvast wat praktische informatie:
Voor nieuwe leden geldt dat de eerste proeftrainingen gratis zijn, waarna een lidmaatschap zal worden aangeboden.

Contributie 2018:
Actieve leden / trainingsleden €130,00
Stemrechtlid €25,00
Donateur €25,00

Betaling kan alleen door middel van automatische afschrijving.
Inning vindt vooraf plaats, op 1 januari (50%) en 1 juli (50%) van het betreffende jaar.

Contributie voor een lidmaatschap aangegaan na 01-07 van het jaar: € 65,00 (de helft).
Voor het laatste kwartaal is dit een kwart van het jaarbedrag: € 32,50.
Bij inschrijving is eenmalig inschrijfgeld van € 5,00 verschuldigd.


Aanvullende reglementen:
a) Een lidmaatschap wordt in principe aangegaan voor een jaar (1 januari tot en met 31 december), tenzij er niet voor 1 november schriftelijk wordt opgezegd bij het secretariaat, wordt het lidmaatschap automatisch met weer een jaar verlengd.
b) Het is mogelijk trainingslid te worden bij de IJsselcrossers, als u ook lid bent van een andere crossclub. De hoogte van de contributie is dezelfde als voor een normaal lidmaatschap.
c) Het is mogelijk een wedstrijd licentie aan te vragen via onze club. Onze secretaris is graag bereid u verder te helpen met alle details.
d) Opzegging van lidmaatschap dient schriftelijk voor 1 november te gebeuren, gericht aan het secretariaat van FCC de IJsselcrossers.

Lid worden