Aanvragen stuurbordnummer

Aanvragen stuurbordnummer


Bekijk hieronder de informatie over het aanvragen van een stuurbordnummer voor clubwedstrijden, NFF en KNWU wedstrijden.

Clubwedstrijden

Je krijgt na aanmelding bij de club automatisch een stuurbordnummer voor clubwedstrijden toegewezen. Vermeld het nummer duidelijk op het stuurbord en op de zij-bordjes plaatsen (stickers met cijfers zijn online, via een BMX winkel of bij de bouwmarkt verkrijgbaar). Let op! Je kunt dit nummer alleen gebruiken voor clubwedstrijden. Ga je ook NFF of KNWU wedstrijden fietsen vraag dan een nummer aan conform onderstaande instructies. Je mag met een NFF of KNWU nummer ook de clubwestrijden fietsen.

 

NFF wedstrijden

Stuur een e-mail naar secretariaat@ijsselcrossers.nl met het verzoek voor een stuurbordnummer. Vermeld hierbij voornaam, achternaam, geboortedatum en stuur een kopie mee van paspoort of identiteitsbewijs (veilig een kopie opsturen)
Je ontvangt binnen enkele weken een vrij stuurbordnummer in de range 900 - 999. Je dient dit nummer duidelijk op het stuurbord en op de zij-bordjes te plaatsen (stickers met cijfers zijn online, via een BMX winkel of bij de bouwmarkt verkrijgbaar). Je kunt het NFF stuurbordnummer ook gebruiken voor clubwedstrijden.

 

KNWU wedstrijden

Een stuurbordnummer is via MijnKnwu aan te vragen: https://mijnknwu.knwu.nl/

Aanvragen stuurbordnummer