Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.Nieuwsbrief 14 oktober 2020

In deze nieuwsbrief de gevolgen van de aangescherpte maatregelen zoals aangekondigd op 13 oktober 2020 door het kabinet.

Lees meer

NFF regio 17 okt. en de KNWU AK wedstrijd 18 okt. geannuleerd

Helaas moeten wij, naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober de NFF regio wedstrijd en de AK wedstrijd van 17 en 18 oktober annuleren.

Lees meer

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Lees meer

Wijzigingen nav de persconferentie van 28 september 2020

In hoofdlijnen: - Trainingstijden wijzigen niet - Ingang wijzigt niet - Uitgang is poort bij Korfbal/Petanque - Geen ouder/begeleiders aanwezig tijdens trainingen - Telefoonnummer op fiets aanwezig

Lees meer

Vrijwilligers gezocht voor wedstrijdweekend

Vrijwilligers gezocht voor wedstrijdweekend van 17 en 18 oktober 2020. Inschrijven kan in de kantine.

Lees meer

Onderhoudsweekend 26 en 27 september

De baan heeft weer onderhoud nodig. Wees erbij op dat weekend zodat uw zoon of dochter dit jaar ook weer veilig kan fietsen! Desnoods een paar uur!

Lees meer

Oegema Logistics NK BMX 10 en 11 okt. Papendal

De KNWU gaat samen met Papendal en vele vrijwilligers uit de 3 BMX afdelingen het NK BMX organiseren. Op 10 en 11 oktober vindt het Oegema Logistics NK BMX plaats op de BMX baan Papendal.

Lees meer

Informatie regiowedstrijd Putten

Hier vind je de informatie over de 1e regiowedstrijd van dit jaar op 5 september in Putten.

Lees meer

23 aug. BMX clinic Justin Kimmann en Mitchel Schotman

Zondag 23 augustus geven Elite rijders Justin Kimmann en Mitchel Schotman een clinic op onze baan.

Lees meer

Inschrijven clubwedstrijd 14 juli

Vergeet je niet in te schrijven voor de 1e clubwedstrijd van dit jaar.

Lees meer

Wijzigingen vanaf 6 juli

Meer informatie over de wijzigingen die vanaf 6 juli gaan gelden. O.a. trainingsindeling, kantine en terras weer open, hoofdingang weer in gebruik, zomervakantie en clubwedstrijden

Lees meer

Overlijdensbericht Henk Tessemaker

Vandaag ontvingen wij het bericht, dat Henk Tessemaker is overleden. Henk was jaren één van de vrijwilligers van onze wedstrijden bij de Vredestein en later ook op Sportpark Zuid, meestal als starter.

Lees meer

Onderhoudsweekend 4 en 5 juli

De baan en startheuvel hebben weer onderhoud nodig. Wees erbij op dat weekend zodat uw zoon of dochter dit jaar ook weer veilig kan fietsen! Desnoods een paar uur! Vanzelfsprekend houden we rekening met de dan geldende corona regels.

Lees meer

Per 4 juni aangepaste trainingstijden

Let op! Vanwege de versoepelingen in het Corona protocol voor de groep 13 t/m 18, zijn er een aantal wijzigingen in de trainingsindeling.

Lees meer

Informatie corona maatregelen

De trainingen vinden plaats in aangepaste vorm, want we zijn met elkaar verantwoordelijk om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Lees meer

Baan niet toegankelijk

Helaas hebben we moeten constateren dat de baan illegaal wordt gebruikt. Dit is zeker niet de bedoeling! Buiten wedstrijd- en trainingstijden en zonder toestemming van het bestuur is er niemand verzekerd. Voor alle duidelijkheid: ook de baan blijft tot nader order gesloten.

Lees meer

Alle activiteiten tot 28 april afgelast

Alle trainingen, proeftrainingen, baanonderhoud en vergaderingen gaan niet door.

Lees meer

Nederlands Clubkampioenschap 2020

22 maart KNWU NKC in Baarn. Opgeven kan via de vereniging voor 11 maart via secretariaat@ijsselcrossers.nl en door €5,50 per inschrijving over te maken naar de club.

Lees meer

Onderhoudsdag zaterdag 14 maart

Om de baan verder voor te bereiden op het seizoen 2020 is er weer (baan)onderhoud nodig. Er is genoeg te doen dus laat weten of je erbij bent!

Lees meer

Gewijzigd trainingsschema per 1 maart 2020

Per 1 maart 2020 hanteren we een nieuw trainingsschema.

Lees meer

Vrijwilligersavond & Nieuwjaarsborrel

Beste IJsselcrossers, allemaal een sportief 2020 gewenst! We nodigen jullie uit voor de vrijwilligersavond & nieuwjaarsborrel op 18 januari, zie de bijgaande flyer. Graag voor 12 januari opgeven via secretariaat@ijsselcrossers.nl

Lees meer

Wintertraining

Wil je ook goed en sterk de winter doorkomen? Geef dan op voor onze wintertraining! We doen een mix van baan-bootcamp-zaalsport. De data staan op de flyer, nadere tijden volgen zsm. Geef je snel op door een mail te sturen aan secretariaat@ijsselcrossers.nl

Lees meer

OLIEBOLLEN ACTIE

Wij willen iedereen vragen om zoveel mogelijk zakken met oliebollen te verkopen voor onze BMX-club. Voor de bestellijst, deze kunnen hier worden gedownload of liggen klaar in de kantine. Het zijn de meest smaakvolle oliebollen (met krenten/rozijnen)! De bestellijsten met het geld (contant), uiterlijk inleveren op dinsdag 3 december. Inleveren op de club (in de kantine) tussen 18.30 – 20.15 uur. De zakken met oliebollen kunnen worden opgehaald op zaterdag 14 december tussen 12:00 tot 15:00. Het lid dient zelf de bestelde oliebollen te bezorgen bij familie, vrienden en bekenden. IEDEREEN HEEL VEEL SUCCES met de oliebollenverkoop!!

Lees meer