Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.23 aug. BMX clinic Justin Kimmann en Mitchel Schotman

Zondag 23 augustus geven Elite rijders Justin Kimmann en Mitchel Schotman een clinic op onze baan.

Lees meer

Inschrijven clubwedstrijd 14 juli

Vergeet je niet in te schrijven voor de 1e clubwedstrijd van dit jaar.

Lees meer

Wijzigingen vanaf 6 juli

Meer informatie over de wijzigingen die vanaf 6 juli gaan gelden. O.a. trainingsindeling, kantine en terras weer open, hoofdingang weer in gebruik, zomervakantie en clubwedstrijden

Lees meer

Overlijdensbericht Henk Tessemaker

Vandaag ontvingen wij het bericht, dat Henk Tessemaker is overleden. Henk was jaren één van de vrijwilligers van onze wedstrijden bij de Vredestein en later ook op Sportpark Zuid, meestal als starter.

Lees meer

Onderhoudsweekend 4 en 5 juli

De baan en startheuvel hebben weer onderhoud nodig. Wees erbij op dat weekend zodat uw zoon of dochter dit jaar ook weer veilig kan fietsen! Desnoods een paar uur! Vanzelfsprekend houden we rekening met de dan geldende corona regels.

Lees meer

Per 4 juni aangepaste trainingstijden

Let op! Vanwege de versoepelingen in het Corona protocol voor de groep 13 t/m 18, zijn er een aantal wijzigingen in de trainingsindeling.

Lees meer

Informatie corona maatregelen

De trainingen vinden plaats in aangepaste vorm, want we zijn met elkaar verantwoordelijk om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Lees meer

Baan niet toegankelijk

Helaas hebben we moeten constateren dat de baan illegaal wordt gebruikt. Dit is zeker niet de bedoeling! Buiten wedstrijd- en trainingstijden en zonder toestemming van het bestuur is er niemand verzekerd. Voor alle duidelijkheid: ook de baan blijft tot nader order gesloten.

Lees meer

Alle activiteiten tot 28 april afgelast

Alle trainingen, proeftrainingen, baanonderhoud en vergaderingen gaan niet door.

Lees meer

Nederlands Clubkampioenschap 2020

22 maart KNWU NKC in Baarn. Opgeven kan via de vereniging voor 11 maart via secretariaat@ijsselcrossers.nl en door €5,50 per inschrijving over te maken naar de club.

Lees meer

Onderhoudsdag zaterdag 14 maart

Om de baan verder voor te bereiden op het seizoen 2020 is er weer (baan)onderhoud nodig. Er is genoeg te doen dus laat weten of je erbij bent!

Lees meer

Gewijzigd trainingsschema per 1 maart 2020

Per 1 maart 2020 hanteren we een nieuw trainingsschema.

Lees meer

Vrijwilligersavond & Nieuwjaarsborrel

Beste IJsselcrossers, allemaal een sportief 2020 gewenst! We nodigen jullie uit voor de vrijwilligersavond & nieuwjaarsborrel op 18 januari, zie de bijgaande flyer. Graag voor 12 januari opgeven via secretariaat@ijsselcrossers.nl

Lees meer

Wintertraining

Wil je ook goed en sterk de winter doorkomen? Geef dan op voor onze wintertraining! We doen een mix van baan-bootcamp-zaalsport. De data staan op de flyer, nadere tijden volgen zsm. Geef je snel op door een mail te sturen aan secretariaat@ijsselcrossers.nl

Lees meer

OLIEBOLLEN ACTIE

Wij willen iedereen vragen om zoveel mogelijk zakken met oliebollen te verkopen voor onze BMX-club. Voor de bestellijst, deze kunnen hier worden gedownload of liggen klaar in de kantine. Het zijn de meest smaakvolle oliebollen (met krenten/rozijnen)! De bestellijsten met het geld (contant), uiterlijk inleveren op dinsdag 3 december. Inleveren op de club (in de kantine) tussen 18.30 – 20.15 uur. De zakken met oliebollen kunnen worden opgehaald op zaterdag 14 december tussen 12:00 tot 15:00. Het lid dient zelf de bestelde oliebollen te bezorgen bij familie, vrienden en bekenden. IEDEREEN HEEL VEEL SUCCES met de oliebollenverkoop!!

Lees meer

Rijders gezocht voor de trainersopleiding

Voor het praktijk gedeelte van de onlangs gestarte trainersopleiding zijn we op zoek naar rijders die willen komen trainen op: 9 nov / 23 nov / 7 dec / 21 dec van 14.00 uur tot 16.00 uur Je krijgt dan training van de aspirant trainers olv hun praktijkbegeleiders. We zoeken max. 15 rijders per middag. Je kunt je opgeven in de kantine of stuur een mail naar secretariaat@ijsselcrossers.nl

Lees meer

Afsluitdag zondag 3 november

PROGRAMMA 12:00 aanmelden rijders (inschrijven via de site) 12:30 opening door SAM DOPPEN 12:40 ophangen lijsten manches 13:00 start wedstrijd 14:00 DEMO 14:15 Huldiging KAMPIOENEN 14:30 ophangen lijsten finales 14:45 start finale races 15:00 proeffietsen ouders 15:30 Einduitslag en prijsuitreiking clubcompetitie Doetinchem Dumphuis Cup 2019

Lees meer

Groot onderhoud 23 en 24 november

Het einde van het seizoen nadert waarbij er dit jaar intensief gebruik gemaakt is van de baan. Om de baan voor te bereiden op het seizoen 2020 is er groot (baan)onderhoud nodig.

Lees meer

Rabobank Clubkas Campagne 2019

De stemperiode duurt tot en met donderdag 19 september. Ben jij of ken je een lid van de Rabobank, promoot dan onze vereniging!

Lees meer

Opleiding BMX trainer 2

Inmiddels hebben een aantal mensen zich aangemeld voor de Opleiding BMX trainer 2. Zie onderstaande info vanuit de KNWU, het is op onze baan te Doetinchem. Als je hiervoor ook interesse hebt, aanmelden kan nog steeds! Stuur dan een mail naar secretariaat@ijsselcrossers.nl

Lees meer

Vrijdagavond vrije training

Vanaf vrijdag 28 juni t/m 1 november proberen we de vrije training op vrijdagavond door te laten gaan. De trainingstijden zijn van 19:15 t/m 20:30.

Lees meer

Bedankt!

Alle vrijwilligers…bedankt voor jullie inzet!

Lees meer

19 mei open dag bij FCC de IJsselcrossers

Op zondag 19 mei is er van 12.00 tm 16.00 uur open dag bij Fcc de IJsselcrossers – BMX-club.

Lees meer

Dinsdag 14 mei is alweer de 2e "Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem ".

Dinsdag 14 mei is alweer de 2e "Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem ".

Lees meer