Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.Groot onderhoud 23 en 24 november

Het einde van het seizoen nadert waarbij er dit jaar intensief gebruik gemaakt is van de baan. Om de baan voor te bereiden op het seizoen 2020 is er groot (baan)onderhoud nodig.

Lees meer

Rabobank Clubkas Campagne 2019

De stemperiode duurt tot en met donderdag 19 september. Ben jij of ken je een lid van de Rabobank, promoot dan onze vereniging!

Lees meer

Opleiding BMX trainer 2

Inmiddels hebben een aantal mensen zich aangemeld voor de Opleiding BMX trainer 2. Zie onderstaande info vanuit de KNWU, het is op onze baan te Doetinchem. Als je hiervoor ook interesse hebt, aanmelden kan nog steeds! Stuur dan een mail naar secretariaat@ijsselcrossers.nl

Lees meer

Vrijdagavond vrije training

Vanaf vrijdag 28 juni t/m 1 november proberen we de vrije training op vrijdagavond door te laten gaan. De trainingstijden zijn van 19:15 t/m 20:30.

Lees meer

Bedankt!

Alle vrijwilligers…bedankt voor jullie inzet!

Lees meer

19 mei open dag bij FCC de IJsselcrossers

Op zondag 19 mei is er van 12.00 tm 16.00 uur open dag bij Fcc de IJsselcrossers – BMX-club.

Lees meer

Dinsdag 14 mei is alweer de 2e "Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem ".

Dinsdag 14 mei is alweer de 2e "Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem ".

Lees meer

Vrije training voor het Achterhoeks Kampioenschap vrijdag 26 april

Van 19:15 tot 21:00, en als het weer het toe laat. Bij een rood stoplicht gaat de training niet door. De training kost €2,50 voor niet-leden, te voldoen in de kantine.

Lees meer

Achterhoeks Kampioenschap Fietscross 2019

Op zaterdag 4 mei zijn jullie van harte welkom op het bxm-terrein van de IJsselcrossers. Wij organiseren dan het Achterhoeks Kampioenschap 2019.

Lees meer

NK NFF 2019: minimum aantal vereiste wedstrijden

Hoeveel wedstrijden moet je gereden hebben om aan het NK in 2019 te mogen meedoen? Het korte antwoord: 5

Lees meer

Baanwerkzaamheden

We gaan de baan weer klaar maken! Op 23 maart, 27 april en 28 april zijn er werkdagen gepland. Alle hulp is welkom. De baancommissie

Lees meer

Wedstrijden 2019

Het menu wedstrijden is weer up-to-date voor 2019. Inschrijven voor de wedstrijden van de NFF en de clubwedstrijden gaat weer via onze site. Inschrijven voor de KNWU-wedstrijden kun je zelf doen op de dag of via mijnknwu.nl

Lees meer

15 januari starten we met de nieuwe indeling van de groepen.

15 januari starten we met de nieuwe indeling van de groepen. De lijsten hangen vanaf 10 januari in de nieuwe kantine. Kijk goed in welke groep je bent ingedeeld!

Lees meer

Trainingen

Wegens de aanwas van de jeugdige rijders zijn de trainers aan de slag met de herindeling van de trainersgroepen voor 2019, om daarin meer balans te krijgen. Ook hebben we door omstandigheden helaas niet altijd een trainer voor met name het derde uur op de dinsdag. Hier is actie op gezet, maar het aantal trainers dat momenteel ter beschikking is beperkt. Dit lossen we deels op door ook oudere en ervaren rijders in te schakelen en roosters op te stellen. We blijven daarnaast op zoek naar mensen die wel trainer zouden willen worden, of de trainers willen assisteren. Interesse, meld je aan bij het bestuur!

Lees meer

Eindstand Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem.

Tijdens de Afsluitdag op 4 november is de eindstand Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem bekend gemaakt en zijn de prijzen uitgereikt. De ranking vind je hier.

Lees meer

A.s. zondag (4-11) Afsluitdag van de "Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem"

A.s. Zondag 4 november is de Afsluitdag van het clubkampioenschap, met aansluitend de beker uitreiking. De aanvang is om 12 uur. Tot dan! Tijdens de clubwedstrijd wordt er weer onderling een sportieve strijd gestreden. Kom gezellig kijken!! Voor de duidelijkheid, deze wedstrijd telt niet meer mee voor de eindstand. Belangrijk: Inschrijven kan alleen via de website t/m vrijdag. Dit in verband met het opmaken van de manchelijsten. Voor meer info, wedstrijddatums en inschrijven zie website www.ijsselcrossers.nl

Lees meer

Vrije trainingavond maandag 22 okt ivm NFF Regio

Maandagavond 22 oktober bieden wij de mogelijkheid om vrije te komen trainen ivm de NFF Regio wedstrijd op 27 oktober. Van 19:00 tot 20:30, voor €2,50 per persoon.

Lees meer

A.S. Zondag 30 september BMX - wedstrijd AK7 in Doetinchem.

A.S. Zondag 30 september BMX - wedstrijd AK7 in Doetinchem. Trainen: aanvang 9.30 uur Wedstrijd: start om 11.00 uur Parkeren: kan op de P-Plaats aan de Stokhorstweg. Of op P-Plaats varkensweide. Looprichting automaat, voetpad 'sportpark zuid' volgen. Onder de brug door, 1e weg links. Hoofdingang Fietscrossbaan: loop het voetpad op, in de richting van de hockey. Dan links aanhouden. De IJsselcrossers wens iedereen alvast een gezellige en sportieve dag toe. #BMX #FIETSCROSS #DOETINCHEM #FIETSCROSSNIEUWS #gelderlander #doetinchemsvizier #weekendkrant #radioideaal

Lees meer

A.s. Dinsdag (3-10) "Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem "

A.s. Dinsdag "Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem ". Tijdens de clubwedstrijd, wordt er weer onderling een sportieve strijd gestreden. Kom gezellig kijken!! Infietsen :18:30 uur en Wedstrijd: 19:00 uur. Belangrijk: Inschrijven kan alleen via de website t/m zondag. Dit in verband met het opmaken van de manchelijsten. Zodat we op tijd kunnen starten met de wedstrijd. Graag op de wedstrijdavond betalen voor 18.45 uur. Let op!! Op deze avond is er nadien de mogelijkheid te trainen voor groep III. Voor meer info, wedstrijddatums en inschrijven zie website www.ijsselcrossers.nl

Lees meer

Plaatsing kantine 18 en 19 augustus

Oproep aan onze Leden/ouders. We hebben vele handjes nodig voor het plaatsen van de units van onze nieuwe kantine. Voor iedereen is er wel iets te doen en/of voor het onderhoud op en rondom de baan. Zaterdag 18 augustus starten we om 8 uur + Zondag 19 augustus starten we om 10 uur Jij helpt toch ook mee om de nieuwe kantine mogelijk te maken. Graag even aanmelden, dit kan via Messenger of via mobile nummer van Rudy, zoals genoemd in een eerdere mailing. Tot dan!😀

Lees meer

A.s.zaterdag en zondag (21-22 juli) extra hulp gezocht tbv aanbrengen van de nieuwe toplaag en baanaanpassing

De club zoekt extra hulp bij 't aanbrengen van de nieuwe toplaag en baanaanpassing. En er zijn nog meer klusjes te doen op/en rondom de baan. Jullie helpen toch ook mee? Vele handen maken licht werk. En samen gaat 't sneller en is gezelliger 😁. Ouders /leden de koffie /thee staat vanaf 9 uur klaar. Aanmelden kan bij Rudy Schouten via 't mobiele nummer, dat in een eerdere mailingen is genoemd, via messenger of gewoon een paar uurtjes langs komen mag ook. 17-18-19 augustus staat er ook weer een klusweekend gepland!

Lees meer

3 podium beesten van de IJsselcrossers op het NK in Uithoorn

7+8 juli stond in het teken van het NK BMX aan de andere kant van het land. Maar liefst 24 IJsselcrossers hadden zich gekwalificeerd en waren er op gebrand om er het beste van te maken.

Lees meer

Rookvrije generatie vanaf 18 juni

Als BMX-club zijn we altijd sportief in de buitenlucht bezig, in een gezonde omgeving. Daarom en uit maatschappelijk belang voor de kinderen, sporters en toeschouwers creëren we een rookvrije sportclub. Vanaf 18 juni zijn wij een Rookvrije generatie.

Lees meer

Nieuws vanuit de KNWU

Verplaatsing TC Volkel naar 6/6 oktober Aanmelding UEC BMX European Championships Challenge/Masters/Junioren Sarrians Frankrijk 13-15 juli 2018 Aanmelden UEC BMX European Championships Elite Glasgow GBR 10-11-08-2018

Lees meer