Vrijwilligers gezocht Bergevoet Achterhoeks Kampioenschap zaterdag 30 okt. 2021

Vrijwilligers gezocht Bergevoet Achterhoeks Kampioenschap zaterdag 30 okt. 2021


Zaterdag 30 oktober wordt bij FCC de IJsselcrossers het Bergevoet Achterhoeks Kampioenschap verreden op de BMX baan in Doetinchem. Dit is een Nationale wedstrijd van de NFF van het type PK (Provinciaal Kampioenschap).

We verwachten ca. 500 rijders aan de start. We zoeken dus nog vrijwilligers om alles in goede banen te kunnen leiden op de dag zelf maar ook tijdens de voorbereiding. 

  • Zaterdag 30 oktober 2021 ca. 08:00 - 16:00
    Denk hierbij aan hulp bij catering (verkoop, koffie rondbrengen, broodjes smeren), vlaggen op/langs de baan, gevallen rijders assisteren, parc fermé (opstelplaats voor de BMX rijders), EHBO, parkeerwacht, etc.

  • Vrijdag 29 oktober 2021 ca. 18:30 - 21:00
    De avond voor de wedstrijd e.e.a. opbouwen, plaatsen hekwerk, afzetlinten, tentplaatsen en de puntjes op de i op en rondom de baan.

  • Woensdag 27 oktober ca. 18:30 - 20:30
    Dit is de trainingsavond voor de rijders van alle clubs die zaterdag 30 okt. komen. We zoeken dan hulp in de kantine, EHBO en op/langs de baan.

Op het formulier hieronder kun je aangeven wanneer je kan komen. T.z.t. krijg je meer details te horen over de werkzaamheden en planning. We hopen op een grote opkomst van onze vrijwilligers en alvast bedankt voor je hulp!

p.s. vergeet niet je zoon of dochter in te schrijven voor deze mooie wedstrijd!

Vrijwilligers gezocht Bergevoet Achterhoeks Kampioenschap zaterdag 30 okt. 2021

Je krijgt binnen enkele minuten een bevestiging van je aanmelding per e-mail (controleer ook evt. je SPAM folder).
Controleer s.v.p. de aanmeldgegevens in de e-mail.
Mocht je geen e-mail hebben ontvangen of nog vragen hebben neem dan contact op met intakecommissie@ijsselcrossers.nl


Bedankt voor je aanmelding!Oeps, er is iets misgegaan. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op via webmaster@ijsselcrossers.nl