Breng je stem uit voor ‘Sportpark zuid komt naar je toe’

Breng je stem uit voor ‘Sportpark zuid komt naar je toe’


Maak ‘Sportpark Zuid komt naar je toe’ mogelijk door jouw stem uit te brengen via https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2478887/Sportpark-Zuid-komt-naar-je-toe

Sportdagen worden georganiseerd om meer mensen, vaak jongeren, in beweging te krijgen en kennis te laten maken met het sportaanbod op lokaal niveau. Deze dagen worden veelal georganiseerd binnen het basis- en voortgezet onderwijs in samenwerking met een sportorganisatie of club voor de professionele begeleiding van de deelnemers.

In samenwerking met de clubs en organisaties op Sportpark Zuid werken we aan een grote vernieuwingsslag waarbij Sportpark Zuid niet alleen open staat om op locatie sportdagen in’ een nieuw jasje’ te realiseren, maar ook ‘Sportpark Zuid komt naar je toe’. Doelgroepen waarvoor het niet mogelijk is om naar Sportpark Zuid te komen.

Te denken valt aan Cluster 3-4 van het speciaal onderwijs, de onderbouw van het basisonderwijs, verzorgingshuizen en andere (gesloten) instellingen zoals bijvoorbeeld Elver. Voor deze groepen is een sportdag niet normaal. Voor hen zouden we met een sport- en beweegcontainer sportdagen op locatie kunnen organiseren.

Help ons dit mogelijk te maken door jouw stem uit te brengen!

Alvast bedankt voor het uitbrengen van je stem!

Breng je stem uit voor ‘Sportpark zuid komt naar je toe’