Clubshirts 2019/2020

Clubshirts 2019/2020


De namen van Panther Energy Systems BV en JOPA staan de komende twee jaar op de voor- en achterzijde van ons shirt, waardoor de kostprijs van een shirt €42,50 kan bedragen. Daarna komt er weer een fris en nieuw shirt. Bovendien zijn er gratis mogelijkheden voor eigen sponsoren zijn er op de plaatsen 1 t/m 5 zoals aangegeven op het bijgaande bestelformulier. Wil je ook de plekken 6 t/m 9 voorzien van sponsoring, dan vragen we een kleine bijdrage. Belangrijk bij het aanleveren van de sponsorlogo’s is dat alleen  EPS, ai of vectorbestanden worden verwerkt. Samengevat (incl. btw):
Basisshirt                                    €42,50
Sponsorplekken 1 tot en met 5:      gratis
Sponsorplekken 6 t/m 8:                €5,00  
Broek:                                         €95,00  

In de kantine hangt een proefshirt, zodat je de echte kleuren kunt zien. En wel zo makkelijk voor het bepalen van je juiste maten. Voor de uniformiteit zetten wij je echte voornaam (klein) en  achternaam (groot) op de achterzijde. Bijnamen worden niet geaccepteerd.

Voor de bestelling van kun je onderstaand formulier invullen en eventuele bestanden van de sponsorlogo’s mailen aan shirtbestellen@ijsselcrossers.nlNa overmaking van het bedrag aan op rekeningnummer NL50RABO 0384320430 ovv 'clubshirt' en de naam wordt het shirt in de kantine afgeleverd. Houdt rekening met een lvertijd van twee 1 drie weken.

Veel succes!   FCC de IJsselcrossers

 

Klik hier voor het bestelformulier

Clubshirts 2019/2020