Clubshirts 2019/2020

Clubshirts 2019/2020


Klik hier voor het bestelformulier

De namen van Panther Energy Systems BV en JOPA staan de komende twee (2019 / 2020) jaar op de voor- en achterzijde van ons shirt, waardoor de kostprijs van een shirt €42,50 kan bedragen. Bovendien zijn er gratis mogelijkheden voor eigen sponsoren zijn er op de plaatsen 1 t/m 5 zoals aangegeven op het bestelformulier. Wil je ook de plekken 6 t/m 9 voorzien van sponsoring, dan vragen we een kleine bijdrage. Belangrijk bij het aanleveren van de sponsorlogo’s is dat alleen .eps, .ai of vectorbestanden worden verwerkt. Samengevat (incl. btw):

Basisshirt €42,50
Sponsorplekken 1 tot en met 5: Gratis
Sponsorplekken 6 t/m 8: €5,00 p/stuk
Broek: €95,00

In de kantine hangt een proefshirt, zodat je de echte kleuren kunt zien. En wel zo makkelijk voor het bepalen van je juiste maten. Voor de uniformiteit zetten wij je echte voornaam (klein) en  achternaam (groot) op de achterzijde. Bijnamen worden niet geaccepteerd.

Voor de bestelling van een clubshirt kun je het volgende formulier invullen. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek, na betaling wordt het shirt in de kantine afgeleverd. Houdt rekening met een levertijd van twee a drie weken.

Veel succes!  
FCC de IJsselcrossers

Klik hier voor het bestelformulier

Vanuit ons huishoudelijke reglement (artikel 21) ben je verplicht ons clubshirt te dragen tijdens een regionale en nationale wedstrijd in Nederland (NFF en KNWU) en tijdens de clubwedstrijd. Het niet naleven van deze verplichting kan leiden tot diskwalificatie van de rijder door de organisatie. De club verleent geen ontheffing(vrijstelling) tot deze verplichting. Voor uitzonderingen hierop volgen wij de KNWU-regelgeving van het betreffende kalenderjaar.

Clubshirts 2019/2020