Oegema Logistics NK BMX 10 en 11 okt. Papendal

Oegema Logistics NK BMX 10 en 11 okt. Papendal


De KNWU gaat samen met Papendal en vele vrijwilligers uit de 3 BMX afdelingen het NK BMX organiseren. Wij zijn verheugd dat we er in geslaagd zijn in Oegema Logistics een naamgevend hoofdsponsor te vinden. Op 10 en 11 oktober vindt het Oegema Logistics NK BMX plaats op de BMX baan Papendal. 

Covid-19  maatregelen
Door Covid-19 zal het NK er anders uitzien. Het NK is toegankelijk voor de renners en zijn/haar begeleider. Publiek zal niet toegelaten worden. Om dit Oegema Logistics NK BMX plaats te kunnen laten vinden, hebben we de medewerking van afdelingen, verenigingen, ouders/begeleiders en renners hard nodig. Het is van belang dat een ieder zich aan de maatregelen en richtlijnen houdt die voorgeschreven worden. De geldende huisregels zullen in een later stadium gecommuniceerd worden. 

I.v.m. de huidige covid-19 situatie zullen we tijdens het NK niet rijden met transponders en alleen gebruik maken van fotofinish.

Deelname en inschrijfgeld
Deelnemen aan het Oegema Logistics NK BMX is mogelijk wanneer je voor 1 juni 2020 een licentie en stuurbordnummer hebt aangevraagd. De ranking is niet van toepassing op kwalificatie voor dit NK. De klassen 6 jaar & jonger en de Sportklasse men 17-24 zullen niet rijden voor de Nederlandse titel, maar zij mogen wel deelnemen aan deze wedstrijd. Zij zullen rijden voor de Pro Legends cup  mogelijk gemaakt door Pro Legends BMX.

De inschrijving zal via mijnKNWU verlopen, de inschrijving staat open van maandag 7 september 12.00u t/m zaterdag 26 september 23.59u. Door inschrijving neem je een deelnemerspakket à €20,- af met daarin de deelname aan het NK, toegang voor 1 begeleider of ouder, mondkapjes voor de renner en begeleider, parkeerticket voor één auto en een goodybag. Bij deze inschrijving moet je ook de gegevens van je begeleider en het kenteken van de auto, waar je mee komt, doorgeven. 

Het Oegema Logistics NK BMX telt niet mee voor kwalificatie NK/EK/WK 2021. 

Programma
De wedstrijd zal uit meerdere blokken bestaan die verdeeld worden over de zaterdag en zondag. Ieder blok wordt in zijn geheel afgerond op 1 van deze dagen. Indeling van de blokken zal n.a.v. de inschrijving worden bepaald. Dit zal gecommuniceerd worden op nkbmx.nl en via de mail. 

nkbmx.nl
Informatie en nieuws over het NK zal op nkbmx.nl gedeeld worden. Uiteraard wordt de nodige informatie ook via de mail verspreid. 
Reserveren van teamtenten zal ook via bovenstaande website verlopen. Informatie hierover zal nog gecommuniceerd worden. 

Meehelpen met het Oegema Logistics NK BMX
Wij kunnen (vrijwillige) medewerkers gebruiken die helpen dit NK tot een succes te maken! Binnenkort volgt er informatie op nkbmx.nl hoe jij je aan kan melden. 

We zien jullie, de renners, begeleiders en medewerkers, graag 10/11 oktober op Papendal.

Oegema Logistics NK BMX 10 en 11 okt. Papendal