Nieuws vanuit de KNWU

Nieuws vanuit de KNWU


Verplaatsing TC Volkel
Graag wil ik jullie via deze weg informeren dat de Topcompetitie ronde 5 en 6 in Volkel verplaatst is van 13/14 oktober naar 6/7 oktober. Voor meer informatie, zie de website van de KNWU.

Beste rijders,                                                                                                                                                        

Aanmelding UEC BMX European Championships Challenge/Masters/Junioren Sarrians Frankrijk 13-15 juli 2018

Het is al mogelijk om digitaal aan te melden via mijnkwnu.knwu.nl voor:

13-07-2018/15-07-2018 – UEC BMX European Championships Challenge/Masters/Juniors – Sarrians – Frankrijk

Deadline aanmelding is 11 juni 2018! Na 11 juni kunnen er geen challenge rijders meer worden aangemeld!

Let op: Het gaat hier om een aanmelding en alle geselecteerde rijders krijgen na 12 juni een bevestiging van deelname! Ook rijders die zich nu (nog) niet hebben geplaatst kunnen zich aanmelden omdat er wellicht in de betreffende klasse nog doorgeschoven wordt. Maar als een rijder niet is aangemeld wordt hij/zij ook niet geselecteerd. 

Als je bent aangemeld maar ook als je bent geselecteerd en je kunt om de een of andere reden niet deelnemen, meld je dan af via bmx@knwu.nl. Bij een afmelding van een gekwalificeerde rijder voor of uiterlijk op zondag  24 juni om 23.59 uur kwalificeert de eerstvolgende rijder zich alsnog voor het EK, mits uiterlijk 11 juni 2018 voor 23.59 uur de deelname is aangemeld bij de KNWU. Bij afmeldingen na deze datum (24 juni 2018) wordt er niet meer aangevuld. Niet gekwalificeerde rijders, die zich hebben aangemeld voor 12 juni 2018, krijgen dus van de KNWU na 24 juni een afwijzing per mail.

Er kan kosteloos afgemeld worden tot en met 24 juni, bij een afmelding na deze datum tot en met 6 juli wordt er 10 euro administratiekosten in rekening gebracht en bij een afmelding na 6 juli blijft de betalingsverplichting voor het gehele inschrijfgeld bestaan.

De kwalificatie-criteria voor de diverse categorieën voor het EK zijn te raadplegen op www.knwu.nl via onderstaande link: KNWU Kwalificatie eisen NK-EK-WK 2018

 

Aanmelden UEC BMX European Championships Elite Glasgow GBR 10-11-08-2018

Beste rijders, het is al mogelijk om digitaal aan te melden via mijnkwnu.knwu.nl voor:

 10-08-2018/11-08-2018 – UEC BMX European Championships Elite (CC) – Glasgow – Groot- Brittannie

De diverse deadlines voor aan- en afmeldingen moeten nog worden vastgesteld en worden z.s.m. gecommuniceerd.

Let op: Het gaat hier om een aanmelding en alle geselecteerde rijders krijgen na de deadline een bevestiging van deelname! Ook rijders die zich nu (nog) niet hebben geplaatst kunnen zich aanmelden omdat er wellicht nog doorgeschoven kan worden. Maar als een rijder niet is aangemeld wordt hij/zij ook niet geselecteerd. 

 

 

 

Nieuws vanuit de KNWU