Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.2e plaats voor IJsselcrossers op NK clubs in Erp!!

De eerste wedstrijd is een feit! Deze keer stond direct het NK clubs op de kalender. In totaal reisden 30 IJsselcrossers in de vroege ochtend af richting Erp. Met amper 1° C als temperatuur, maar het voelde door de smerige koude oostenwind veel kouder aan. De meesten toeschouwers waren zo goed ingepakt dat ze onherkenbaar waren. De rijders zelf hadden ook diverse lagen aan, en ze mochten zelfs in een jas fietsen vanwege de koude wind. Uiteindelijk werd de lange koude dag beloond met een 2e plaats voor de IJsselcrossers!! Hulde voor de rijders! Top gedaan allemaal!! Voor veel foto's: https://www.facebook.com/rudi.geelink/posts/1607981472616972

Lees meer

Openingswedstrijd Nijverdal afgelast en verplaatst naar 31 maart

Na lang overleg hebben wij besloten om de openingswedstrijd van a.s. zaterdag te verplaatsen naar 31 maart 2018. Wij vinden het met de voorspelde (gevoels) temperaturen onverantwoord om een wedstrijd te rijden. Wij zien jullie graag op 31 maart 2018 op onze baan in Nijverdal. Met vriendelijke groet, Het Bestuur FCV De Lochsprinters

Lees meer

Vanuit de KNWU:

Vanuit de KNWU: Hierbij stuur ik jullie de Reglementen BMX Noord-Oost 2018 Er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd, deze staan in het rood. Graag delen met leden en rijders, de Reglementen zullen ook z.s.m. op de site www.bmxnoordoost.nl te vinden zijn. Tevens vraag ik jullie aandacht voor de dagprijs Eigenklasse die ingevoerd is. --------------------------- En als laatste zorg ervoor dat je stuurbordnummer op tijd is aangevraagd! ----------------------- Vergeet niet in te schrijven en/of je inschrijving te controleren voor de navolgende komende wedstrijden:

Lees meer

Deze week verschijnt er meer informatie over het NKC. Tot die tijd kunnen we het volgende melden. (klik op lees meer).

Lees meer

Laatste wintertraining

De wintertraining zit erop. Vandaag afgesloten op de BMX baan in Hengelo (O). Patrick van Pijkeren en Daryl Halma bedankt voor de leerzame en gezellige trainingen. En allemaal op naar een sportief & succesvol BMX-seizoen!

Lees meer

klusdag op zaterdag 17 maart start om 9.30 uur.

Alles weer netjes maken voor het nieuwe BMX seizoen. Genoeg onderhoud op en rondom de baan en klusjes voor iedereen! Kom je ook helpen? Heb je een uurtje of langer de tijd, alle hulp is welkom😀. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien je graag op zaterdag 17 maart a.s. vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar. Tot dan!

Lees meer

Laatste Wintertraining

Voor alle deelnemers aan de wintertraining: de laatste vindt plaats a.s. zaterdag 10 maart op de baan in Hengelo Overijssel. We starten om 13:45!

Lees meer

Openingswedstrijd seizoen 2018

Georganiseerd door: F.C.V. de Lochsprinters Datum: zaterdag 17 maart 2018 Locatie: Beethovenlaan 81a, Nijverdal (ov) Trainingstijden: 09.30 tot 10.45 voor alle rijders. Aanvang wedstrijd: 11.00 uur. Reglement: De wedstrijd wordt verreden volgens het NFF wedstrijdreglement en er zal worden gestart met 8 rijders . Inschrijven: Inschrijven is alleen mogelijk via het wedstrijdsecretariaat van de eigen vereniging.

Lees meer

Nieuw trainingsconcept op dinsdag het 3e uur

Er wordt een groep van 6 trainers opgesteld, waaruit elke week één trainer de training verzorgt. Hiermee zorgen we ervoor dat er een afwisselende en leuke training voor de rijders op het programma staat. De rijders/trainers: Kevin Elbers , Nico Elbers ,Patrick van Pijkeren, René van Eijden, Dennis Wissink, Daryl Halma We hopen natuurlijk op een grote opkomst en daarom is iedereen die in de 3e groep fietst van harte welkom!

Lees meer

Trainingen gaan door

Beste leden, naar aanleiding van vragen: De trainingen gaan deze week wel door. Zorg ervoor dat je goed gekleed bent!

Lees meer

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Vrijdag 16 maart vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. De vergadering start om 20:00 in onze kantine.

Lees meer

NCK, Nederlands Club Kampioenschap BMX op 18 maart a.s. bij FCC Wheels te Erp

Dit is de eerste wedstrijd van het BMX seizoen 2018. We willen graag met zoveel mogelijk rijders van onze club, daar deze wedstrijd rijden!

Lees meer

Wintertraining in de sportschool

Zoals aangekondigd vindt de wintertraining a.s. zaterdag, 17 februari plaats in de sportschool.

Lees meer