Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.A.s. Dinsdag (4-9) "Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem "

A.s. Dinsdag "Dumphuis Clubkampioenschap BMX Doetinchem ". Tijdens de clubwedstrijd, wordt er weer onderling een sportieve strijd gestreden. Kom gezellig kijken!! Infietsen :18:30 uur en Wedstrijd: 19:00 uur. Belangrijk: Inschrijven kan alleen via de website t/m zondag. Dit in verband met het opmaken van de manchelijsten. Zodat we op tijd kunnen starten met de wedstrijd. Graag op de wedstrijdavond betalen voor 18.45 uur. Let op!! Op deze avond is er geen training. Voor meer info, wedstrijddatums en inschrijven zie website www.ijsselcrossers.nl

Lees meer

Plaatsing kantine 18 en 19 augustus

Oproep aan onze Leden/ouders. We hebben vele handjes nodig voor het plaatsen van de units van onze nieuwe kantine. Voor iedereen is er wel iets te doen en/of voor het onderhoud op en rondom de baan. Zaterdag 18 augustus starten we om 8 uur + Zondag 19 augustus starten we om 10 uur Jij helpt toch ook mee om de nieuwe kantine mogelijk te maken. Graag even aanmelden, dit kan via Messenger of via mobile nummer van Rudy, zoals genoemd in een eerdere mailing. Tot dan!😀

Lees meer

A.s.zaterdag en zondag (21-22 juli) extra hulp gezocht tbv aanbrengen van de nieuwe toplaag en baanaanpassing

De club zoekt extra hulp bij 't aanbrengen van de nieuwe toplaag en baanaanpassing. En er zijn nog meer klusjes te doen op/en rondom de baan. Jullie helpen toch ook mee? Vele handen maken licht werk. En samen gaat 't sneller en is gezelliger 😁. Ouders /leden de koffie /thee staat vanaf 9 uur klaar. Aanmelden kan bij Rudy Schouten via 't mobiele nummer, dat in een eerdere mailingen is genoemd, via messenger of gewoon een paar uurtjes langs komen mag ook. 17-18-19 augustus staat er ook weer een klusweekend gepland!

Lees meer

3 podium beesten van de IJsselcrossers op het NK in Uithoorn

7+8 juli stond in het teken van het NK BMX aan de andere kant van het land. Maar liefst 24 IJsselcrossers hadden zich gekwalificeerd en waren er op gebrand om er het beste van te maken.

Lees meer

Rookvrije generatie vanaf 18 juni

Als BMX-club zijn we altijd sportief in de buitenlucht bezig, in een gezonde omgeving. Daarom en uit maatschappelijk belang voor de kinderen, sporters en toeschouwers creëren we een rookvrije sportclub. Vanaf 18 juni zijn wij een Rookvrije generatie.

Lees meer

Nieuws vanuit de KNWU

Verplaatsing TC Volkel naar 6/6 oktober Aanmelding UEC BMX European Championships Challenge/Masters/Junioren Sarrians Frankrijk 13-15 juli 2018 Aanmelden UEC BMX European Championships Elite Glasgow GBR 10-11-08-2018

Lees meer

Clubwedstrijden worden de Dumphuis Doetinchem Cup!!!

Dinsdag 22 mei is de volgende clubwedstrijd, mede mogelijk gemaakt door Dumphuis Doetinchem. Aanvang infietsen om 18:30 uur en aanvang wedstrijd om 19:00 uur. Inschrijven kan nog tot en met zondag.

Lees meer

Parkeren 13-23 mei

Van 13 tot en mei 23 mei zal een groot deel van het parkeerterrein weer worden gebruikt door de wagens van de kermisexploitanten. Parkeren kan dan aan de zij- en achterkant van de fietscrossbaan.

Lees meer

Clubwedstrijd van 15 mei schuift door naar dinsdag 22 mei

Vanwege de avondvierdaagse te Doetinchem wordt de Clubwedstrijd van 15 mei doorgeschoven naar dinsdag 22 mei. Opnieuw aanmelden is niet nodig!

Lees meer

Strijd jij ook mee voor de titel Nederlandse Club Kampioen? 🏆

Op zaterdag 2 juni a.s. wordt in Assen de NK- Club Kampioenschap van de NFF verreden. Bij FC Unitas BMX-club. Bij slecht weer zorgt de club voor tent(en). En we maken er samen een gezellige en sportieve dag van!! Iedereen (vanaf 5 jaar) kan meedoen, ongeacht je rijderservaring. Hoe meer IJsselcrossers, hoe meer vreugd😃 Je kunt je opgeven t/m 22 mei a.s. via de link op onze website. Heb je nog geen NFF- stuurbord nummer? Vraag deze dan snel aan via nff@ijsselcrossers.nl Hou rekening met een week verwerkingstijd. Een wedstrijd-clubshirt (verplicht) kun je bestellen via shirtbestellen@ijsselcrossers.nl

Lees meer

NK NFF 21 mei 2018

DVO Haaksbergen heeft de info in een draaiboek gezet voor de rijders en club. Zie hun website. Let ook op onze facebook pagina https://www.facebook.com/bmxclubdvohaaksbergen/

Lees meer

Noodkantine in gebruik

Vandaag (1 mei) is de noodkantine in gebruik genomen. I.v.m. de voorbereidingen van de aanstaande sloop oude kantine.

Lees meer

Nieuws vanuit de KNWU - Inschrijven NK, deadlines en wijziging reglementen

Inschrijvingen -NK KNWU Deadlines wedstrijden Wijziging Reglementen

Lees meer

2e plaats voor IJsselcrossers op NK clubs in Erp!!

De eerste wedstrijd is een feit! Deze keer stond direct het NK clubs op de kalender. In totaal reisden 30 IJsselcrossers in de vroege ochtend af richting Erp. Met amper 1° C als temperatuur, maar het voelde door de smerige koude oostenwind veel kouder aan. De meesten toeschouwers waren zo goed ingepakt dat ze onherkenbaar waren. De rijders zelf hadden ook diverse lagen aan, en ze mochten zelfs in een jas fietsen vanwege de koude wind. Uiteindelijk werd de lange koude dag beloond met een 2e plaats voor de IJsselcrossers!! Hulde voor de rijders! Top gedaan allemaal!! Voor veel foto's: https://www.facebook.com/rudi.geelink/posts/1607981472616972

Lees meer

Openingswedstrijd Nijverdal afgelast en verplaatst naar 31 maart

Na lang overleg hebben wij besloten om de openingswedstrijd van a.s. zaterdag te verplaatsen naar 31 maart 2018. Wij vinden het met de voorspelde (gevoels) temperaturen onverantwoord om een wedstrijd te rijden. Wij zien jullie graag op 31 maart 2018 op onze baan in Nijverdal. Met vriendelijke groet, Het Bestuur FCV De Lochsprinters

Lees meer

Vanuit de KNWU:

Vanuit de KNWU: Hierbij stuur ik jullie de Reglementen BMX Noord-Oost 2018 Er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd, deze staan in het rood. Graag delen met leden en rijders, de Reglementen zullen ook z.s.m. op de site www.bmxnoordoost.nl te vinden zijn. Tevens vraag ik jullie aandacht voor de dagprijs Eigenklasse die ingevoerd is. --------------------------- En als laatste zorg ervoor dat je stuurbordnummer op tijd is aangevraagd! ----------------------- Vergeet niet in te schrijven en/of je inschrijving te controleren voor de navolgende komende wedstrijden:

Lees meer

Deze week verschijnt er meer informatie over het NKC. Tot die tijd kunnen we het volgende melden. (klik op lees meer).

Lees meer

Laatste wintertraining

De wintertraining zit erop. Vandaag afgesloten op de BMX baan in Hengelo (O). Patrick van Pijkeren en Daryl Halma bedankt voor de leerzame en gezellige trainingen. En allemaal op naar een sportief & succesvol BMX-seizoen!

Lees meer

klusdag op zaterdag 17 maart start om 9.30 uur.

Alles weer netjes maken voor het nieuwe BMX seizoen. Genoeg onderhoud op en rondom de baan en klusjes voor iedereen! Kom je ook helpen? Heb je een uurtje of langer de tijd, alle hulp is welkom😀. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien je graag op zaterdag 17 maart a.s. vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar. Tot dan!

Lees meer

Laatste Wintertraining

Voor alle deelnemers aan de wintertraining: de laatste vindt plaats a.s. zaterdag 10 maart op de baan in Hengelo Overijssel. We starten om 13:45!

Lees meer

Openingswedstrijd seizoen 2018

Georganiseerd door: F.C.V. de Lochsprinters Datum: zaterdag 17 maart 2018 Locatie: Beethovenlaan 81a, Nijverdal (ov) Trainingstijden: 09.30 tot 10.45 voor alle rijders. Aanvang wedstrijd: 11.00 uur. Reglement: De wedstrijd wordt verreden volgens het NFF wedstrijdreglement en er zal worden gestart met 8 rijders . Inschrijven: Inschrijven is alleen mogelijk via het wedstrijdsecretariaat van de eigen vereniging.

Lees meer

Nieuw trainingsconcept op dinsdag het 3e uur

Er wordt een groep van 6 trainers opgesteld, waaruit elke week één trainer de training verzorgt. Hiermee zorgen we ervoor dat er een afwisselende en leuke training voor de rijders op het programma staat. De rijders/trainers: Kevin Elbers , Nico Elbers ,Patrick van Pijkeren, René van Eijden, Dennis Wissink, Daryl Halma We hopen natuurlijk op een grote opkomst en daarom is iedereen die in de 3e groep fietst van harte welkom!

Lees meer

Trainingen gaan door

Beste leden, naar aanleiding van vragen: De trainingen gaan deze week wel door. Zorg ervoor dat je goed gekleed bent!

Lees meer

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Vrijdag 16 maart vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. De vergadering start om 20:00 in onze kantine.

Lees meer

NCK, Nederlands Club Kampioenschap BMX op 18 maart a.s. bij FCC Wheels te Erp

Dit is de eerste wedstrijd van het BMX seizoen 2018. We willen graag met zoveel mogelijk rijders van onze club, daar deze wedstrijd rijden!

Lees meer